quads-verkoop4 in 1 Service is de Honda dealer van Groningen, zowel in tuin- en parkmachines, als in quads. Naast Honda verkopen wij ook merken als Kawasaki, Yamaha, Polaris en E-ton. Deze stoere terreinwagens zijn in diverse merken, soorten en maten verkijgbaar.

Om een goed beeld te krijgen van ons aanbod én om je een goed advies te kunnen geven over welke terreinwagen voor jou het meest geschikt is, adviseren we je om eens langs te komen bij 4 in 1 Service in Winsum. We verkopen diverse soorten, maten en merken:

  • Utility (ook wel landbouw) quads
  • Sport quads
  • Quads met én zonder kenteken

Utility quads

Dit zijn voertuigen met grote banden, die echt bedoeld zijn voor het ruige werk. Vooral op boerderijen is een deze variant zeer geschikt, doordat het voertuig kan worden ingezet voor ruig terreinwerk en het doorkruisen van modderige wegen en landbouwgronden. Een quad kan – vooral met een lier – vrijwel alle soorten terreinen betreden.

Sport quads

De sportvariant van dit stoere voertuig is geschikt voor lichtere terreinwerk en is eigenlijk niet bedoeld en geschikt om werk mee te verrichten. Deze terreinwagens worden dan ook voornamelijk gebruikt als sportvoertuig. Vanwege hun snelle motoren zijn sport quads zeer wendbaar op zanderige en modderige terreinen.

4 in 1 Service verkoopt, onderhoud en repareert quads van alle merken, soorten en maten. De kosten voor een reparatie- en/of onderhoudsbeurt zijn altijd in overleg. Neem voor meer informatie contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom aan het Aanleg in Winsum.