Tuin- en parkmachines worden voornamelijk in de lente en zomer veel gebruikt. In het najaar en in de winter staan ze vaak stil: het ideale moment om uw machine bij 4 in 1 Service langs te brengen voor een onderhoud- of reparatiebeurt. Heeft u liever dat wij uw machine ophalen? Dat kan ook, 4 in 1 Service verzorgt gratis transport van en naar de werkplaats in Winsum.

Reparaties & onderhoud tuin- en parkmachines

We hebben de kennis en kunde in huis om de reparaties en het onderhoud van alle soorten tuin- en parkmachines én gereedschappen te verzorgen. Van het slijpen van een kettingzaag tot het repareren van een zitmaaier en van het plegen van onderhoud op een bladblazer tot het sleutelen aan een kapotte heggenschaar. Bovendien zijn wij een erkend keurbedrijf. Daardoor bent u altijd verzekerd van een goed werkende en goedgekeurde machine.

Onderhoudsbeurt in de winter? Garantie in de zomer!

Brengt u uw tuin- of parkmachine in de winter bij ons in Winsum langs en gaat deze in de daaropvolgende zomer alsnog kapot? Dan krijgt u van ons altijd voorrang bij reparaties. Onze hoge kwaliteit service willen we op alle mogelijke manieren waarborgen. Op het moment dat u ervoor hebt gekozen uw machine op tijd bij ons langs te brengen voor onderhoud of reparatie, dan mag u van ons verwachten dat wij ons uiterste best doen als uw machine onverhoopt alsnog kapot gaat.

Aanmelden winteronderhoud voor 24 December.
GRATIS halen en brengen van Uw machines!

Prijzen onderhoudsbeurt tuin- en parkmachines

Product Prijs
Bosmaaier elektrisch € 30,00
Bosmaaier benzine € 60,00
Grasmaaier elektrisch € 40,00
Grasmaaier benzine € 80,00
Grasmaaier benzine (aangedreven) € 85,00
Heggenschaar benzine (excl. slijpen) € 50,00
Heggenschaar benzine incl. slijpen (enkel mes) € 75,00
Heggenschaar benzine incl. slijpen (dubbel mes) € 90,00
Kettingzaag elektrisch € 25,00
Kettingzaag benzine € 60,00
Robotmaaier (incl. update & nieuwe messen) € 95,00
Zitmaaier (excl. oliefilter) € 190,00
SLIJPEN
Heggenschaar mes € 35,00
Heggenschaar mes (dubbel mes) € 50,00
Zaagketting (los) € 7,50
Zaagketting (gemonteerd) € 10,00