4 in 1 Service verkoopt sinds 2005 allerhande machines en gereedschappen op het gebied van tuin en park, de kleine bouw en transport. Dit doen wij vanuit onze showroom in Winsum, Groningen. Bij ons staat de service aan u als klant voorop.

Verkoop machines

Het grote voordeel van 4 in 1 Service is dat we een full service bedrijf zijn. Dat betekent dat we alles onder één dak hebben. Daardoor weten we niet alleen precies te vertellen wat de eigenschappen zijn van een machine, maar weten we ook hoe deze mechanisch in elkaar zit. U profiteert daarvan, doordat wij u bij iedere machine kunnen voorzien van een goed en deskundig advies. Gaat de machine onverhoopt kapot of wilt u de machine laten nakijken voor onderhoud? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Instructie en demonstratie

Heeft u interesse in een van onze producten? Dan is het mogelijk om een machine eerst eens uit te proberen. Indien gewenst helpen wij u op weg met behulp van een uitgebreide instructie en demonstratie, zodat u precies weet hoe u de machine moet bedienen. Daar betaalt u niets extra’s voor: het zit allemaal bij onze service inbegrepen.

Interesse? Kom eens lang en neem een kijkje in onze showroom in Winsum voor een goed beeld van ons aanbod!