4 in 1 Service verhuurt en verkoopt sinds 2005 allerhande machines en gereedschappen op het gebied van tuin en park, de kleine bouw en transport. Dit doen wij vanuit onze showroom in Winsum, Groningen. Bij ons staat de service aan u als klant voorop.

Verkoop & verhuur (tuin)machines

Het grote voordeel van 4 in 1 Service is dat we een full service bedrijf zijn. Dat betekent dat we alles onder één dak hebben. Daardoor weten we niet alleen precies te vertellen wat de eigenschappen zijn van een machine, maar weten we ook hoe deze mechanisch in elkaar zit. U profiteert daarvan, doordat wij u bij iedere machine kunnen voorzien van een goed en deskundig advies. Gaat de machine onverhoopt kapot of wilt u de machine laten nakijken voor onderhoud? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Verhuur
4 in 1 Service uit Winsum verkoopt niet alleen (tuin)machines en gereedschappen: u kunt deze ook bij ons huren! De lijst van machines en gereedschappen die u als klant van ons kunt huren is zeer uitgebreid. Van verticuteermachines tot trekveren: 4 in 1 Service is een grote snoepwinkel voor klussers, tuinders en bouwlieden!

Instructie en demonstratie

Heeft u interesse in een van onze producten? Dan is het mogelijk om een machine eerst eens uit te proberen. Indien gewenst helpen wij u op weg met behulp van een uitgebreide instructie en demonstratie, zodat u precies weet hoe u de machine moet bedienen. Daar betaalt u niets extra’s voor: het zit allemaal bij onze service inbegrepen.

Hoge kwaliteit en service

Op het moment dat u een (tuin)machine bij ons huurt bent u ervan verzekerd dat u goed materieel mee naar huis krijgt: doordat wij onze machines goed onderhouden, zijn ze altijd in goede conditie. Blijkt een machine onverhoopt toch stuk te gaan? Dan halen we de machine op en brengen we een nieuwe. Zo kunt u met een gerust hart uw tuin- of bouwklus afmaken.

Interesse? Kom eens lang en neem een kijkje in onze showroom in Winsum voor een goed beeld van ons aanbod!