Caravan keuren

U kijkt er al maanden naar uit; de welverdiende vakantie is eindelijk aangebroken. Met de caravan op pad en een paar weken niets anders aan je hoofd dan zon, natuur en cultuur. Toch?
Niets is vervelender dan tijdens of onderweg naar je vakantiebestemming een defecte caravan te hebben. 4 in 1 ontzorgt u. Wij zorgen ervoor dat uw caravan voorafgaand aan uw vakantie piekfijn in orde is. Wij kunnen uw caravan keuren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw caravan direct te voorzien van een onderhoudsbeurt. Bovendien kunnen wij de reparatie van defecte onderdelen eveneens voor u verzorgen.

TÜV Rheinland Keurmerk

Een keurmerk zorgt ervoor dat – op het moment dat u onverhoopt betrokken raakt bij een ongeluk – uw aansprakelijkheid vanwege een gebrek aan uw caravan eenvoudiger is te weerleggen. Na een keuring door 4 in 1 Service ontvangt u van ons een TÜV Rheinland keuringsrapport en een TÜV Rheinland sticker. Bovendien voldoet u na deze keuring aan de gestelde richtlijnen van de Wegenverkeerswet (Wvw).

Mogen wij uw caravan keuren, dan is de prijs voor een keuring inclusief onderhoudsbeurt € 140,00. U kunt er ook voor kiezen om voor € 90,00 alleen een onderhoudsbeurt uit te laten voeren op het onderstel en het gassysteem.