4 in 1 Service uit Winsum is uw specialist op het gebied van machines en gereedschappen. We onderhouden, repareren, verhuren en verkopen niet alleen machines: we keuren ze ook. 4 in 1 Service is erkend TÜV Rheinland keurbedrijf en keurt volgens de Wegenverkeerswet, NEN en ARBO.

TÜV Rheinland, NEN en Arbo

Het TÜV Rheinland keurmerk is een keurmerk dat de veiligheid van uw caravan en / of aanhangwagen aantoont. Wanneer uw aanhanger of caravan door 4 in 1 Service gekeurd wordt, controleren wij op zaken als de algemene veiligheid, verlichting, onderstel, remmen, banden en de koppeling. Indien gewenst kunnen wij direct het benodigde onderhoud of de juiste reparaties uitvoeren, zodat uw aanhangwagen of caravan alsnog voldoet aan de eisen van het TÜV Rheinland keurmerk en de Wegenverkeerswet.

NEN 3140

De NEN 3140 is de Nederlandse Norm voor voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden nabij, aan of met elektrische objecten in het laagspanningsgebied en 400 V krachtmachines aangesloten met een contactstop of vast aangesloten op het lichtnet. 4 in 1 Service is officieel NEN 3140 keurbedrijf en keurt uw elektrische machines op veiligheid. Daarbij valt te denken aan boormachines, zaagmachines en slijpers, maar ook 400 V machines als draai-, zet- en freesbanken, kolomboormachines, et cetera.

Is de machine niet in orde? Dan kunnen wij de reparatie of het onderhoud ook voor u verzorgen.

VCA / ARBO

Bedrijven zijn wettelijk verplicht om hun machines één keer in het jaar te laten inspecteren en te keuren. Naast TÜV Rheinland en NEN 3140 is 4 in 1 Service VCA / ARBO keurbedrijf. Dat houdt in dat wij de tuin-, park- en bouwmachines mogen keuren en inspecteren op het gebied van VCA en ARBO. Na de keuring krijgt u van ons een uitgebreid rapport met daarin de conclusies van de inspectie. Eventuele gebreken aan de machines kunnen wij – uiteraard in overleg – direct verhelpen.